Om oss

Ett väletablerad företag som strävar efter högsta kundnöjdhet samt glada medarbetare.

Om SePu AB

SePu har varit verksamt sedan 2005 och är idag en del av SEHED-Byggmästargruppen koncernen. Viutför alla typer av byggjobb såsom renovering av balkonger, plåtarbeten, renovering av innergårdar, takarbeten, tätskiktbeläggningar, specialtätningar, snickeriarbeten, rörarbeten m.m. Vi utför arbeten inom nyproduktion samt ROT-arbeten.

Med fokus på hållbarhet, ytbehandling, tätning och skydd handlar först och främst om att bevara det som är innanför. Men även ytan måste som bekant se bra ut. 

Våra updragsgivare

Vi utför uppdrag åt bostadsrättsföreningar, fastighets- och förvaltningsbolag som t.ex. HSB, OlovLindgren, byggföretag som t.ex. Peab och JM.

Om koncernen SEHED Byggmästargruppen 

 SEHED Byggmästargruppen bildades 2009 och har sedan dess utvecklats till en expansiv koncern verksam inom bygg, stambyten, plåt och fasadarbeten med drygt 500 anställda. Bolagsgruppen består av flera verksamheter som har två saker gemensamt, dels är vi specialister inom våra respektive delar av byggsektorn, dels älskar vi det vi gör. Med starka byggmästartraditioner och en erfaren kår av yrkesarbetare från Sundsvall till Jönköping, erbjuder vi en heltäckande service inom ROT- och nyproduktionssektorn.

Kännetecknande för bolagen i koncernen är stort hantverkskunnande och yrkesskicklighet. En erfaren kår av yrkesarbetare och tjänstemän med gedigen kompetens borgar för hög kvalitet och erbjuder en heltäckande service inom ROT-sektorn och de delar av nyproduktionsområdet som ligger inom respektive företags verksamhetsområde.

SePu ingår i byggkoncernen SEHED Byggmästargruppen som är med på 2019 års lista över de 30 största byggbolagen i Sverige.

Det vi värdesätter

9

Vi eftersträvar en kvalitet som överträffar kundens förväntningar

9

Vi arbetar snabbt, flexibelt och engagerat för att uppnå våra gemensamma mål

9

Vi uppmuntrar varandra, är lojala och respekterar varandra, företaget och de beslut som fattats

9

Vi håller en öppen och rak kommunikation och ska föregå med gott exempel

Tranebergsvägen 46

Detta projekt beställdes av BRF Omberg 5. De hade problem med balkonger som var i dåligt skick. Läs mer om hur vi lyckades hjälpa till!

Annerovägen 16

Detta projekt kom från en beställning från BRF Stensunda. De hade problem med läckande altaner som var i behov av tätskickt. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Sidensvansvägen, Sollentuna

Detta projekt fick vi genom en beställning av HSB. De hade problem med läckage i skarvarna som behövdes åtgärdas. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Sporthall Solvalla

Detta projekt fick vi genom en beställning av ATG. De hade problem med läckage från taket som förorsakat mögelskador. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Års erfarenhet

Avslutade projekt

Kontakta oss

Specialister på ytbehandlingar, tätning och skydd.

Stenkullavägen 54, 112 65 Stockholm, Sweden

+46(0)8-519 422 06

info@sepuab.se

En del av SEHED Byggmästargruppen AB