Våra tjänster

Med fokus på hållbarhet Ytbehandling, tätning och skydd handlar först och främst om att bevara det som är innanför. Läs mer om hur vi kan hjälpa er med ert projekt. 

Byggservice

Vi utför de flesta typer av byggservicearbeten i hela stockholmsområdet. Vår personal hjälper dig med de flesta typer av renoveringsarbeten. Läs nedan om de olika typer av arbeten vi utför.

  • Renovering av balkonger
  • Renovering av altaner
  • Fasadarbeten
  • Takarbeten
  • Invändiga snickeriarbeten
  • Elarbeten
  • Rörarbeten m.m.

Grönatak

Vi tillhandhåller också tjänster vad gäller system för uppbyggnad av grönatak såsom sedumtak, stadsodlingstak m.m. Vi på SePu är återförsäljare för ZinCo Greenroof Systems i Sverige sedan 2016. ZinCo är en världsledande pionjär och innovatör inom extensiva och intensiva grönatak system.
För mer information kan ni besöka www.zinco.se 

Klicka på “läs mer” för att veta mer om grönatak.

Tätskikt

Vattenläckage kan leda till mögeltillväxt och orsaka betydande skador och luftkvalitetsproblem. Korrekt tätning krävs för att förhindra försämring och läckage i er fastighet.

Vi jobbar med de flesta olika typer av tätskikt såsom bitumenbaserade tätskikt och flytande tätskikt av bl.a. polyuretan, PMMA m.m. Vi jobbar framförallt med produkter från Kemper-System som är baserade i Tyskland.

Vi lägger tätskikt i följande delar av en fastighet:

  • Balkonger och terrasser
  • Tak

Specialbeläggningar

Vi på SePu jobbar med flytande beläggningar för applikation på balkonger, altaner, tak, köksgolv, specialtätningar m.m. Vi jobbar framförallt med produkter från Kemper-System som är baserade i Tyskland. Vår personal hjälper dig med en lösning som är bäst lämplig för det ni försöker uppnå med ert projekt. 

Våra senaste projekt

Årebacken 4A

Detta projekt kom från en beställning från BRF Fjället 21. De hade problem med läckande terrass med behov av ny trapp/räcke. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.  

Erik Dahlbergsallé 11

Detta projekt fick vi genom en beställning av Söderlund Bostadsförvaltning. De hade problem med läckage på del av taket. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Sporthall Solvalla

Detta projekt fick vi genom en beställning av ATG. De hade problem med läckage från taket som förorsakat mögelskador. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Kontakta oss

 

Stenkullavägen 54, 112 65 Stockholm, Sweden

+46(0)8-519 422 06

info@sepuab.se

En del av SEHED Byggmästargruppen AB