Våra referenser

Årebacken 4A

Detta projekt kom från en beställning från BRF Fjället 21. De hade problem med läckande terrass med behov av ny trapp/räcke. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.  

Erik Dahlbergsallé 11

Detta projekt fick vi genom en beställning av Söderlund Bostadsförvaltning. De hade problem med läckage på del av taket. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Sporthall Solvalla

Detta projekt fick vi genom en beställning av ATG. De hade problem med läckage från taket som förorsakat mögelskador. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Tranebergsvägen 46

Detta projekt beställdes av BRF Omberg 5. De hade problem med balkonger som var i dåligt skick. Läs mer om hur vi lyckades hjälpa till!

Sidensvansvägen, Sollentuna

Detta projekt fick vi genom en beställning av HSB. De hade problem med läckage i skarvarna som behövdes åtgärdas. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Östgötagatan 40

Detta projekt fick vi genom en beställning av TA-Nordström Måleri. De hade en gångstråk i behov av renovering. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Tvättstuga Utflyktsvägen

Detta projekt kom från en beställning från Blondell förvaltning. De hade golv i tvättstuga i behov av renovering. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Eclipse Gröna Lund

Detta projekt fick vi genom en beställning av Gröna Lund. De hade problem med läckage ner i EL-rum under attraktionen. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Odengatan 85

Detta projekt fick vi genom en beställning av LPT-Construction. De hade en gård som var i behov av renovering. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till. 

Alphyddevägen 9

Detta projekt kom från en beställning från BRF Alphyddan. De hade en äldre balkonger som var i behov av renovering.  Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Odelbergsvägen 21

Detta projekt fick vi genom en beställning av BRF Odelbergsvägen 21. De hade problem med terrass och tak som var i dåligt skick. Läs mer om hur vi lyckades hjälpa till. 

Annerovägen 16

Detta projekt kom från en beställning från BRF Stensunda. De hade problem med läckande altaner som var i behov av tätskickt. Läs mer om hur vi kunde hjälpa till.

Har du ett projekt i åtanke? 

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

Stenkullavägen 54, 112 65 Stockholm, Sweden

+46(0)8-519 422 06

info@sepuab.se

En del av SEHED Byggmästargruppen AB